Tien jarig bestaan Heemkunde Vereniging Margraten op zondag 30 april 2017

Allereerst een welgemeend dank je wel voor alle leden en bestuursleden van de Heemkunde Vereniging voor de inzet om van de viering van 10 jaar Heemkunde Vereniging Margraten een onvergetelijke dag te maken.

De enthousiaste werkgroep had een mooi programma samengesteld zoals een schitterende modeshow, een presentatie van alle werkzaamheden die de vereniging uitvoert en verkoop van een mooie boodschappentas.

Natuurlijk ontbraken de zelf gebakken vlaai en wafels niet en voor een glaasje fris of bier werd gezorgd.

De geschiedenis van de verbouwing van de kerk van Margraten was de kers op de taart.

Niet alleen zorgde Jo Lardenoije voor een duidelijke en complete uitleg van de verbouwing, hij gaf ook meerdere rondleidingen in de kerk.

Door de bezoekers werd het geheel als erg plezierig in zeer informatief ervaren.

Power Point Presentatie 10-jarig bestaan Heemkunde Vereniging Margraten door Hein Kicken

Afbeeldingsgalerie

Een korte film met de activiteiten van zondag 30 april 2017