Vrienden Museum Heemkunde Margraten.

Iedere eerste zaterdagochtend van de maand is vanaf 10.00 uur het museum in de Auw Veiling geopend. Belangstellenden kunnen onze regelmatig wisselende verzameling komen bekijken. Ook kan men de Museum-Werkgroep bezig zien, die de handen uit de mouwen steekt om nog meer ruimtes te creëren, om schilderwerk uit te voeren en om allerlei gebruiksvoorwerpen te repareren en op te knappen.
Zijn er onder onze leden en andere belangstellenden nog mensen, die iets kunnen vertellen over gebruik en doel van deze museumstukken, dan zijn zij uiterst welkom om ons daarover te vertellen, zodat wij die voorwerpen kunnen beschrijven.
Ook mensen die ons kunnen helpen bij het repareren en opknappen van de voorwerpen zien wij graag eens binnenlopen.

Informatie over het museum of vragen? Stuur een e-mail aan Caren Frijnts: c.frijnts@heemkunde-margraten.nl

Afbeeldingsgalerie Museum