Bidprentjes

Onze lijst met bidprentjes is in de loop van dit jaar weer aanzienlijk uitgebreid. Wij beschikken over ruim duizend (kopieën van) bidprentjes, rouwbrieven en rouwadvertenties. Daarnaast hebben we vele foto's van grafmonumenten, die op de kerkhoven van Margraten en Scheulder staan.

Deze prentjes bevatten veel informatie over overleden inwoners van Margraten, Groot-Welsden en Klein-Welsden, Termaar, Scheulder, 't Rooth en Honthem.

Hebt u prentjes, laat het ons dan alstublieft weten. Wij komen ze graag bij u afhalen of, als u ze niet kwijt wilt, dan kunnen we ze ook scannen, printen en teruggeven.

U kan hiervoor contact opnemen met Winand Sluijsmans, 0620793874.

Of stuur een e-mail: w.sluijsmans@heemkunde-margraten.nl

Foto album bidprentjes

Lijsten met bidprentjes.

Gegevens zoeken van de bidprentjes is mogelijk door op een van de onderstaande letters te klikken.

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z