Het Amerikaans kerkhof is in de loop der jaren erg belangrijk geworden voor Margraten. Daarom een aantal websites over dit kerkhof.

De Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om het graf van een gesneuvelde bevrijder of een naam op de Muur van de Vermisten te adopteren. Daarnaast beheert en onderhoudt de stichting het zogenaamde Adoptieregister, een uitgebreide databank waarin gegevens van de adoptanten en de geadopteerde graven zijn ondergebracht.

Margraten.org is de website met alle informatie over een van de grotere Amerikaanse militaire begraafplaatsen op het Europese vasteland, die algemeen bekend staat onder de naam 'Margraten'

Ook vindt u hier veel links naar andere websites over het Amerikaans kerkhof