Bidprentjes

Onze lijst met bidprentjes wordt elk jaar groter. Wij beschikken over ruim duizend (kopieën van) bidprentjes, rouwbrieven en rouwadvertenties. Daarnaast hebben we vele foto’s van grafmonumenten die op de kerkhoven van Margraten en Scheulder staan.

Deze prentjes bevatten veel informatie over overleden inwoners van Margraten, Groot-Welsden, Klein-Welsden, Termaar, Scheulder, ’t Rooth en Honthem.

Hebt u prentjes, laat het ons dan alstublieft weten. Wij komen ze graag bij u afhalen. Als u ze liever niet kwijt wil kunnen we de prentjes ook scannen.

U kan hiervoor contact opnemen met Winand Sluijsmans, 06-20793874.

Of stuur een e-mail naar: w.sluijsmans@heemkunde-margraten.nl

De bidprentjes zijn gescand en opgeslagen in foto albums die u via een apart menu kan openen. De foto albums bevatten ook foto’s van overleden personen omdat deze op het prentje zijn gebruikt. Als u bezwaar heeft tegen publicatie van een foto verzoek ik u vriendelijk om contact op te nemen met Hub Huijnen via e-mail: h.huijnen@heemkunde-margraten.nl

Lijsten met gegevens uit de bidprentjes

Gegevens zoeken van de bidprentjes is mogelijk door op een van de onderstaande letters te klikken. De letter staat voor de eerste letter van de achternaam van de overledene.

ABCDEFGHIJKLM
NOPQRSTUVWXYZ

De lijsten zijn bijgewerkt tot december 2022.