De Heemkundevereniging Margraten is opgericht op 15 maart 2007. Ons werkgebied omvat de volgende kernen: Margraten dorp, Groot Welsden, Klein Welsden, Termaar en Scheulder. Onze doelstelling is om het heden en verleden van deze vijf kernen voor het nageslacht vast te leggen door het verzamelen en beheren van alle culturele erfgoed van onze woonplaats, in de breedste zin.
Het regelmatig bezoeken van deze site is uiteraard een prima manier om van ons werk, en de vorderingen hiervan, op de hoogte te blijven. Wij hopen u regelmatig te mogen verwelkomen op onze site.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen

Voorzitter  Theo Brassé   t.brasse@heemkunde-margraten.nl
 Secretaris  Stefan Loo  06-30805281 s.loo@heemkunde-margraten.nl
 Penningmeester  Jef Roijen  043-4571904 j.roijen@heemkunde-margraten.nl
   Corry Jeurgens   c.jeurgens@heemkunde-margraten.nl
   Frans Meijers  043-4582286 f.meijers@heemkunde-margraten.nl
   Hub Huijnen  043-4582588 h.huijnen@heemkunde-margraten.nl
   Willy Willems  043-4581718 w.willems@heemkunde-margraten.nl
   Hein Kicken   h.kicken@heemkunde-margraten.nl

Foto van de bestuursleden. Staand van links naar rechts: Frans Meijers, Willy Willems en Hein Kicken. Zittend van links naar rechts: Hub Huijnen, Stefan Loo en Jef Roijen.

Corry Jeurgens

Theo Brassé