U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bestel formulier Op de Huugte 2020 en kalender 2021

 

Het is mogelijk om een abonnement te nemen op ons boek. Hierdoor wordt de prijs nog gunstiger, namelijk € 12,50 per stuk. Wilt u een abonnement?  Plaats dan een "ja"in de regel abonnement.

 

Als u in een van de kernen van Scheulder, Groot en Klein Welsden, Termaar of Margraten woont wordt uw bestelling gratis thuis bezorgd. Als u hier gebruik van wil maken zet dan een "ja" de regel bezorgen.

 

Als u de bestelling opgestuurd wil krijgen plaats dan een "ja" in de regel opsturen. Hou rekening met minimaal € 4,- verzendkosten.

 

Uw bestelling wordt pas bezorgd of verstuurd als uw betaling op onze bankrekening is ontvangen.

 

Hebt u al een abonnement? U krijgt binnenkort een e-mail of een brief over Op de Huugte 2020.

 Afhalen van Op de Huugte en/of de kalender is dit jaar niet mogelijk door de ontwikkelingen rond het coronavirus.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Algemene voorwaarden.

Door het abonneren op het jaarboek Op de Huugte (ODH) verbindt u zich aan een overeenkomst die korting geeft op de aanschaf van ODH en wordt tevens van u verwacht dat u jaarlijks ODH zult afnemen. Mocht u het abonnement van ODH willen beëindigen, dan dient u dit vóór 1 januari aan de redactie kenbaar te maken. Na deze datum wordt het abonnement automatisch met een volgend jaar verlengd