U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bidprentjes

Onze lijst met bidprentjes wordt elk jaar groter. Wij beschikken over ruim duizend (kopieën van) bidprentjes, rouwbrieven en rouwadvertenties. Daarnaast hebben we vele foto's van grafmonumenten, die op de kerkhoven van Margraten en Scheulder staan. 

Deze prentjes bevatten veel informatie over overleden inwoners van Margraten, Groot-Welsden en Klein-Welsden, Termaar, Scheulder, 't Rooth en Honthem. 

Hebt u prentjes, laat het ons dan alstublieft weten. Wij komen ze graag bij u afhalen of, als u ze niet kwijt wilt, dan kunnen we ze ook scannen, printen en teruggeven.

 

U kan hiervoor contact opnemen met Winand Sluijsmans, 0620793874.

 

Of stuur een e-mail: w.sluijsmans@heemkunde-margraten.nl

 


Klik hier of op de foto om in het album met afbeeldingen van de bidprentjes te komen.

 

Het foto album met bidprentjes bevat ook sporadisch gegevens van familieleden van de overleden personen. Als u bezwaar heeft tegen de publicatie van een bidprentje verzoek ik u vriendelijk om contact op te nemen met Hub Huijnen via e-mail adres: h.huijnen@heemkunde-margraten.nl


 

Lijsten met bidprentjes.

Gegevens zoeken van de bidprentjes is mogelijk door op een van de onderstaande letters te klikken. De letter staat voor de eerste letter van de achternaam van de overledene.

 

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

 De lijsten zijn bijgewerkt tot 1 oktober 2019